CORPORATE BANKING 84 24 3944 6699
PERSONAL BANKING 1800 588 822

 

Login to Internet Banking

Internet banking

QUESTION

  • Chuyển tiền nhanh liên ngân hàng 24/7
    • Đặc điểm của chuyển tiền nhanh liên ngân hàng 24/7 là gì?
      ANSWERS:

      Kênh thực hiện giao dịch:

      Khách hàng có thể thực hiện tại các kênh giao dịch, bao gồm nhưng không giới hạn bởi:

      - ATM

      - Internet Banking

      - Mobile Banking

      Phương tiện để chuyển và nhận tiền

      - Thẻ nội địa Việt Nam

      - Số tài khoản

      Thời gian thực hiện giao dịch

      - Giao dịch được xử lý ngay lập tức (realtime): Khi giao dịch được thực hiện thành công, tài khoản thẻ/tài khoản nguồn sẽ bị ghi nợ; tài khoản thẻ/tài khoản đích sẽ được ghi có ngay lập tức

      - Dịch vụ cung cấp cho khách hàng 24/7

      Hạn mức giao dịch

      - Trị giá tối đa/giao dịch: 300.000.000VND

      answer
      answer
    • Lợi ích của chuyển tiền nhanh liên ngân hàng 24/7 là gì?
      ANSWERS:

      Thao tác chuyển tiền đơn giản

      Tiết kiệm thời gian trong việc nhận và chuyển tiền liên hàng.

      Việc chuyển tiền thực hiện được mọi lúc, không bị phụ thuộc vào thời gian giao dịch của Ngân hàng.

      Không bị phân biệt phí giữa việc chuyển tiền liên hàng trong cùng tỉnh/thành phố và khác tỉnh/thành phố.

      answer
      answer
  • General questions
    • 1. What is Techcombank Internet Banking (F@st i-Bank and F@st e-Bank)?
      ANSWERS: F@st i-Bank is a service that allows customers to look up all information on deposit accounts, savings accounts or transfer fund, repay loan, etc. by visiting Techcombank website at www.techcombank.com.vn, and logging on F@st i-Bank. F@st e-Bank is a service that allows customers to look up account information, transfer fund or make payment via VND account, register to use the bank’s services, prepare and send inquiry to the bank and conduct other transactions permitted by the bank by visiting Techcombank website at www.techcombank.com.vn and logging on F@st e-Bank.
      answer
      answer
    • 2. Are F@st i-Bank and F@st e-Bank safe and secure?
      ANSWERS: This service is completely safe and secure. F@st i-Bank and F@st e-Bank are developed on a modern platform integrated with advanced RSA security – that is, customers are provided 2 types of code namely PIN and Token key. PIN is a fixed code which customers have to remember while Token key is a device that randomly generates codes every one minute. With combined security code, you have no reason to worry about security problems or frauds as well as any risks when banking online. Techcombank is committed to ensure the security and confidentiality of the service.
      answer
      answer
    • 3. Can I use F@st i-Bank and F@st e-Bank overseas?
      ANSWERS: Yes. F@st i-Bank and F@st e-Bank are online services, so you can use the services at any internet access points worldwide by logging on F@st i-Bank/F@st e-Bank in Techcombank’s website: www.techcombank.com.vn.
      answer
      answer
    • 4. How can I change the PIN?
      ANSWERS: For F@st i-Bank, if you do not feel secure with the current PIN, you can visit any branches/outlets of Techcombank to request for changing your PIN.
       
      For F@st e-Bank, if you want to change your PIN, or company information, you may request any branches/outlets of Techcombank to change your information or password.
      answer
      answer
    • 5. Can I use F@st i-Bank and F@st e-Bank for both VND and foreign currency accounts?
      ANSWERS: For F@st i-Bank: You can register to use the service for both accounts. However, only VND account is permitted to transfer fund while foreign currency account is permitted to inquire information only.
       
      For F@st e-Bank: You can register to use the service for both accounts. However, only VND account is permitted to transfer fund while foreign currency account is permitted to inquire information only.
      answer
      answer
  • F@st i-bank
  • F@st Mobipay
    • 1. What is F@st MobiPay?
      ANSWERS: F@st MobiPay is a payment service made via mobile phone SMS provided by the bank to customers. Accordingly, customers make SMS under the method stipulated by the bank via SMS service center and Techcombank’s system to request the bank to process transactions according to their SMS.
      answer
      answer
    • 2. How can I register F@st MobiPay?
      ANSWERS: To register F@st MobiPay, please visit any branches or outlets of the bank, fill in the application form and provide copy of your ID card or you can register online on the bank’s website.
      answer
      answer
    • 3. I registered F@st MobiPay – OTAC, and the bank sent me a link to download the application to my phone, but I could not download. Why?
      ANSWERS: F@st MobiPay – OTAC only supports phones with JAVA. Please check your phone whether it has JAVA or not.
      answer
      answer
    • 4. What is maximum payment limit in a day via F@st MobiPay?
      ANSWERS: Maximum payment limit in a day via F@st MobiPay includes: bill payment limit of VND 10,000,000/day, fund transfer within Techcombank of VND 100,000,000/day.
      answer
      answer
    • 5. What about F@st MobiPay fees?
      ANSWERS: When registering the service, you do not have to pay any registration or annual fee. It costs only VND 500/SMS for each transaction.
      answer
      answer
    • 6. With F@st MobiPay, to which suppliers can I make bill payment and under which text structure?
      ANSWERS: Below is the list of suppliers of goods and services to which you can make bill payment via F@st MobiPay:
       
      1. ADSL charge payment to FPT
       
      TT◡ FPT◡ (Customer ID)◡ (Amount) to 19001590
       
      For example: TT FPT HND045169 31000
       
      In addition, you can send SMS under the following text to look up your FPT ADSL charge
       
      HD◡FPT◡[ ADSL contract No.] to 19001590
       
      2. Buying compulsory insurance for motor vehicle owners' civil liability at Bao Minh Insurance Corporation
       
      If you are the owner of the vehicle:
       
      TT◡ BM◡ (Vehicle registration plate)Y◡(Amount) to 19001590
       
      If you buy for other vehicle owners:
       
      TT◡ BM◡ (Vehicle registration plate)N◡(Amount) to 19001590
       
      3. Buying thousands of various goods: electronics, home appliances, cosmetics, books, newspapers, etc on  website www.chotroi.com.vn
       
      TT◡ CT◡(Bill code)◡(Amount) to 19001590
       
      Where: Bill code will be generated upon your online order on the website.
       
      4. Buying thousands of various goods: electronics, home appliances, cosmetics, books, newspapers, etc on  website www.nganluong.vn
       
      TT◡ NL ◡ (Bill code)◡ (Amount)to 19001590
       
      5. Buying thousands of various goods: electronics, home appliances, cosmetics, books, newspapers, etc on  website www.golmart.com.vn
       
      TT◡ GM◡ (Bill code)◡ (Amount) to 19001590
       
      6. Buying Vcoin for Game accounts at VTC
       
      TT◡ VTC◡ (Account name)◡ (Amount) to 19001590
       
      7. Mobile top-up (applicable to service providers: Vinaphone, Mobifone, Viettel, Sfone, EVN Telecom, Beeline, HT Mobile)
       
      Text for topping up your mobile phone account.
       
      TT ◡ VNP◡ Amount to 19001590
       
      Text for topping up other mobile phone accounts.
       
      TT◡ VNP ◡ Mobile number ◡ Amount to 19001590
       
      Where:
       
      TT VNP: is compulsory keyword
       
      Amount: see the table below for top-up limits
       
      Mobile number: other mobile number which you want to top up.
       
      8. Mobile top-up (applicable to service providers: Vinaphone, Mobifone, Viettel)
       
      Text for topping up your mobile phone account..
       
      TT ◡TOPUP◡ Amount to 19001590
       
      Text for topping up other mobile phone accounts.
       
      TT◡TOPUP◡ Mobile number ◡ Amount to 19001590
       
      Where:
       
      TT TOPUP: is a compulsory keyword
       
      Amount: see the table below for top-up limits
       
      Mobile number: other mobile number which you want to top up.
       
      9. Bill payment for postpaid mobile subscribers (Mobifone)
       
      Text for bill payment for your mobile number
       
      TT ◡BILL◡ Amount to 19001590
       
      Text for bill payment for others.
       
      TT◡BILL◡ Mobile number◡ Amount to 19001590
       
      Where:
       
      TT BILL: is a compulsory keyword
       
      Mobile number: other mobile number which you want to pay.
      answer
      answer
    • 7. When using F@st MobiPay – OTAC, what information do I have to fill in Payment/Top-up with respect to supplier and Bill/Account/Mobile number?
      ANSWERS: Fill in the name of service provider: FPT, VNP, CDT, VTC, etc.
      Fill in the bill number: ADSL contract number (FPT), mobile number for top-up (VNP), etc.
      answer
      answer
    • 8. I successfully registered F@st MobiPay – OTAC on my mobile phone and successfully used some features of the service. Afterwards, I changed SIM card and I could not continue using the service. Why?
      ANSWERS: To use F@st MobiPay – OTAC, you must register a mobile phone number and one bank account (source account). So, you can only use the service with the registered phone number. It means that you cannot use the service with other SIM card.
      answer
      answer
  • Home Banking

ANSWERS